Glasovens - Glaszagen - Slijpmachines

In onze glasstudio hebben we acht glasovens in gebruik en verschillende zaag- en slijpmachines. De meeste hebben we ook in de verkoop. Het goede hiervan is dat je ze werkend kan zien en vaak ook nog kan uitproberen.

 

 

VITRIGRAPH 20 X 20CM
Kleine fuse-oven, maar wordt eigenlijk uitsluitend gebruikt om zelf de meest mooie stringers te maken. Wordt compleet met alle benodigdheden geleverd om stringers te maken.


NABERTHERM

Glasfuse ovens in allerlei maten en uitvoeringen. De kleinste begint met een afmeting van 62 x 62 x 31 cm en wordt compleet met onderstel en controller geleverd.

REVOLUTION XT ZAAGMACHINE

Het zwaarste model zaagmachine van Gemini, een van de drie modellen van deze Amerikaanse fabrikant.

APOLLO ZAAGMACHINE

De veelzijdigste machine van Gemini, je kan hier zaagbladen en zaagdraden opzetten om werkelijk de gekste vormen te zagen.


TAURUS 3 ZAAGMACHINE

Kleine "figuurzaagmachine" als het ware. Je kunt hem ook uit zijn houder halen en als handzaag gebruiken.

DUSTCONTROL 2900 STOFZUIGER

Topmodel stofzuiger van deze Zweedse fabrikant, gemaakt om zelfs het fijnste stof op te zuigen. Op dit model kunt u ook zaag en slijpmachines aansluiten die droog werken. Geen gigaduur HAPE filter, cycloonreiniging en spotgoedkope stofopvangzakken.

DUSTCONTROL 1800 eco

Het kleine broertje van de 2900 serie. Wel met hetzelfde motor en zuigvermogen, maar zonder de mogelijkheid om externe apparatuur op aan te sluiten. En zuigt ook het allerfijnste stof op natuurlijk.