Glasovens - Glaszagen - Slijpmachines

In onze glasstudio hebben we acht glasovens in gebruik en verschillende zaag- en slijpmachines. De meeste hebben we ook in de verkoop. Het goede hiervan is dat je ze werkend kan zien en vaak ook nog kan uitproberen.

 

 

NABERTHERM

Glasfuse ovens in allerlei maten en uitvoeringen. De kleinste begint met een afmeting van 62 x 62 x 31 cm en wordt compleet met onderstel en controller geleverd.

VITRIGRAPH 20 X 20CM
Kleine fuse-oven, maar wordt eigenlijk uitsluitend gebruikt om zelf de meest mooie stringers te maken. Wordt compleet met alle benodigdheden geleverd om stringers te maken.

DUSTCONTROL 1800 eco

Het kleine broertje van de 2900 serie. Wel met hetzelfde motor en zuigvermogen, maar zonder de mogelijkheid om externe apparatuur op aan te sluiten. En zuigt ook het allerfijnste stof op natuurlijk.DUSTCONTROL 2900 STOFZUIGER

Topmodel stofzuiger van deze Zweedse fabrikant, gemaakt om zelfs het fijnste stof op te zuigen. Op dit model kunt u ook zaag en slijpmachines aansluiten die droog werken. Geen gigaduur HAPE filter, cycloonreiniging en spotgoedkope stofopvangzakken.